Terug

Meg. tanden onder €150,- (30)

Op zoek naar unieke Megalodon tand, maar wil je niet té veel uitgeven? Dat begrijpen wij natuurlijk! Bekijk dan in deze categorie álle Megalodon tanden onder €100,-.

Filters

Meg. tanden onder €150,-

De Megalodon, misschien wel het grootste en meest gevaarlijke roofdier dat ooit op onze planeet heeft geleefd. Hoewel deze haai is uitgestorven blijven wij nog altijd genieten van de schatten die deze magnifieke haai aan ons heeft achtergelaten. We vinden tot op heden nog altijd tanden van dit prachtige dier. De tanden van deze prachthaai zijn natuurlijk ontzettend gewild, duur en worden verzameld over de hele wereld.

De verhalen die tanden vertellen

Elke Megalodon tand, ongeacht zijn prijs, vertelt een verhaal van een tijd uit de prehistorie. Deze prachtige tanden kunnen variëren in grootte, kleur en conditie. Toch heeft iedere tand zijn eigen verhaal en waarde. Wij laten graag iedereen genieten van deze verhalen en willen iedereen de kans geven ongeacht het budget om een eigen stukje geschiedenis te hebben of cadeau te doen aan de verzamelaar in jouw familie.

Wat kan ik verwachten van een tand in deze prijsklasse

Dit is natuurlijk een vrij lage prijsklasse voor Megalodon tanden maar wat mag je nou precies van ons verwachten?

  • Formaat: Deze tanden kunnen variëren van 4 cm tot aan 10 cm. Dit zijn vaak halve tanden, completere kleine tanden en kunnen ook niet compleet zijn.

  • Conditie: Deze tanden kunnen mogelijk een lichte slijtage, beschadigingen of natuurlijke imperfecties vertonen.

  • Kleur: De kleur kan variëren afhankelijk van de mineralen in de grond waarin ze zijn gevonden.

Waarom zou ik een tand kiezen uit deze collectie?

  • Beginner Verzamelaars: Deze tanden zijn uitermate geschikt voor de beginnende verzamelaar dankzij de prijzen. Daarnaast heeft iedere tand ook zijn eigen verhaal wat uiteindelijk natuurlijk aan de waarde bijdraagt.

  • Educatie: Deze tanden zijn perfect voor eenieder die graag een introductie zou willen tot bijvoorbeeld paleontologie.

  • Cadeau: Een tand uit deze collectie is ook uitermate geschikt als unieke en betaalbaar cadeau voor de liefhebber van fossielen.

Herkomst en authenticiteit

Elke tand in onze collectie, ongeacht de prijs, kunnen wij aanbieden met zekerheid van authenticiteit. Onze leveranciers hebben wij speciaal gekozen op garantie van authenticiteit. Deze leveranciers duiken zelf de tanden op of halen ze uit gesteente. Wij kunnen daarom ook met een gerust hart een COA (Certificate of Authenticity) uitschrijven.

De Zorg voor Jouw Betaalbare Tand

Het is belangrijk om te zorgen voor jouw Megalodon tand ongeacht de prijs. Zorg er bijvoorbeeld voor dat ze niet in direct zonlicht liggen, houd ze weg van vocht en stel ze niet bloot aan extreme temperaturen of temperatuurswisselingen.

Conclusie

Bij Megalodontand.nl geloven wij dat iedereen een kans moet hebben om de prachtige en wornderlijke fossielen te kunnen kopen. Daarnaast ook te kunnen genieten van de wonderlijke wereld ook wel de prehistorie.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »