Terug

Niet complete tanden (3)

Op zoek naar een indrukwekkende Megalodon tand om jouw collectie te beginnen of uit te breiden? Bekijk dan onze 90%, 80%, 75% en 50% tanden en koop een incomplete tand voor een goede prijs!

Niet complete tanden

De Megalodon is misschien wel het meest angstaanjagendedier uit de geschiedenis. Deze ongelofelijke haai kon met gemak een lengte bereiken van wel 18 meter, dat is toch bizar? De Megalodon was zonder twijfel de top van de top voor wat betreft de voedselketen van zijn tijd. Hoe kunnen we ons een beeld vormen van dit monster? Hoewel haaien bestaan uit kraakbeen en dit niet fossiliseert, kunnen we toch genieten van de prachtige en vooral ook grote tanden die de Megalodon heeft achtergelaten. Natuurlijk zijn complete Megalodon tanden het meest zeldzame en daarmee ook het meest waardevol, echter is er een grote markt voor de niet complete tanden. Hoe komt dit? Dit leggen we jou graag uit in onze tekst.

Niet complete tanden en hun charme

Je vraagt jezelf misschien af waarom iemand geinteresseerd zou zijn in Megalodon tanden die niet compleet zijn. Hier zijn toch verschillende redenen voor te bedenken. We geven jou er een paar:

  • Elke tand vertelt zijn eigen verhaal: Elke Megalodon tand vertelt een eigen verhaal. Dit verhaal kan uiterst uniek zijn, waarom? De Megalodon kan in een zwaar gevecht zijn geweest, maar het kan ook veel vertellen over de jacht, de voeding en de geschiedenis van de haai in het algemeen.
  • Iedere tand is uniek: Een niet complete tand is ten alle tijden uniek. Wat bedoelen we hiermee? Een beschadigde of doormidden gebroken tand heeft zijn eigen unieke vormen. Dit onderscheidt ze van de complete tanden en maakt ze enorm interessant voor de verzamelaar die houdt van uniek.
  • Het prijsverschil: Een niet complete Megalodon tand is over het algemeen goedkoper in vergelijking met de complete tand. Dit maakt ze uiterst geschikt voor de beginnende verzamelaar met elk soort budget.

Onze missie

Wij van Megalodontand.nl zijn dé specialist op het gebied van Megalodon tanden. Wij hebben een ruim assortiment van complete en niet complete tanden. Dit is één van de dingen die ons onderscheidt van onze concurrenten.

Onze collectie en variatie

Wij van Megalodontand.nl bieden jou een ruim assortiment aan complete en niet complete Megalodon tanden. Wij hebben een ruime variatie in grootte en kleuren. Al onze tanden zijn op een verantwoorde manier opgedoken en uit gesteente gehaald. Wij werken dan ook enkel samen met kwalitatieve en betrouwbare leveranciers.

Afkomst en authenticiteit

Zoals we al eerder aangaven werken we enkel met betrouwbare leveranciers die al jaren in het vak zitten en de tanden voor ons met de uiterste zorg uit het water en uit het gesteente halen. Onze leveranciers kunnen ons dan ook de authenticiteit van iedere tand garanderen. Dit stelt ons in staat om een COA (Certificate of Authenticity) uit te schrijven bij iedere verkochte tand. Onze tanden zijn afkomstig uit Indonesië, North en South Carolina.

Conclusie

Een gebroken Megalodon tand is zoveel meer dan een gebroken overblijfsel uit de prehistorie. Ze geven ons een uniek beeld uit een tijd waarin deze haaien onze oceanen beheerste. De fragmenten van de tanden kunnen voor iedereen net zo waardevol en fascinerend zijn als de complete tanden.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »