Terug

Halve tanden (9)

op zoek naar een Megalodon tand voor een zachte prijs? Wij bieden hier half complete tanden aan (50%). Deze zijn nog steeds spectaculair, maar zeer betaalbaar.

Filters

Halve tanden

De Megalodon, de menace van de oude oceanen gedurende het Mioceen tot en met het Plioceen. Het woord 'Megalodon' staat voor 'grote tanden', een zeer korte en duidelijke betekenis. Deze grote tanden werden dan ook dagelijks overmatig gebruikt. De Megalodon moest de hele dag door eten om te kunnen overleven. Dit ging er dan vermoedelijk altijd ontzettend ruig aan toe. Dit zorgde ervoor dat er wel eens een tand afbrak of er geheel uitviel.

Halve Megalodon tanden (50% compleet)

We vermoeden dat de jachten van de Megalodon er heel meedogenloos aan toe gingen. Hierbij kon nog wel eens een tand verloren gaan en of afbreken. Het afbreken van de Megalodon tanden maakt de tanden zeker nier waardeloos. Afgebroken tanden vertellen juist een heel mooi verhaal. Er is namelijk iets gebeurd, of dat nou een jacht of een gevecht was. Ze vertellen ieder hun eigen verhaal. Misschien was de Megalodon wel in gevecht met een soortgenoot of de Leviathan, misschien brak hij een tand af tijdens een jacht op een grote prooi. Hoewel de tand dus is afgebroken heeft hij toch nog zijn eigen verhaal. En wie weet, je neemt de tand in je collectie en er komt ooit meer informatie vrij over de tandbreuk en kun jij het verhaal verder vertellen.

Ben je niet op zoek naar een halve Megalodon tand, maar wil je juist een complete Megalodon tand aanschaffen? Wij beschikken over het gróótste assortiment van Nederland en bieden prachtige, complete Megalodon tanden aan. Kies jouw favoriet en geniet van jouw eigen Megalodon tand. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »