Terug

Driekwart complete tanden (10)

Een bijna complete Megalodon tand kopen? In deze categorie kun je prachtige Megalodon tanden kopen die zo'n 75% compleet zijn. Kies nu jouw favoriet!

Filters

Driekwart complete tanden

De onbetwiste heerser van de oceaan, de Megalodon

De Megalodon, de heerser van de oceanen gedurende het Mioceen tot en met het Plioceen.De 'Megalodon' staat voor 'grote tanden', een zeer korte en duidelijke betekenis. Die grote tanden werden dan ook dagelijks met grote regelmaat gebruikt. De Megalodon moest vrij veel eten tot zich nemen om te kunnen overleven. Daarbij ging het er dan ook af en toe zeer ruig aan toe. Dit zorgde ervoor dat er wel eens een tand afbrak of er geheel uitviel. Deze vinden wij nu allemaal weer terug.

Bijna complete megalodon tanden (75% compleet)

Zoals we hierboven al vermeldt hebben waren de jachten van de Megalodon meedogenloos. Daarbij ging nog wel eens één tand verloren of brak er één af. Het afbreken wil echter niet zeggen dat de tanden niets meer waard zijn. Afgebroken tanden vertellen juist een heel mooi verhaal. Er is namelijk iets gebeurd, of dat nou een jacht of een gevecht was. Ze vertellen ieder hun eigen verhaal. Misschien was de Megalodon wel in gevecht met een soortgenoot of de Leviathan, misschien brak hij een tand af tijdens een jacht op een grote prooi. Hoewel de tand dus is afgebroken heeft hij toch nog zijn eigen verhaal. En wie weet, je krijgt hem in je collectie en er komt ooit meer informatie vrij over de tandbreuk en kun jij het verhaal verder vertellen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »