Terug

Meg. tanden boven €150,- (51)

Op zoek naar zéér mooie, kwalitatieve Megalodon tand? Werp dan eens een blik op onze Megalodon tanden boven €150,- en kies jouw favoriet...

Filters

Meg. tanden boven €150,-

De Megalodon, het prehistorische roofdier dat ooit de oceanen domineerde, heeft ons achtergelaten met prachtige fossielen van de tanden. Dit is tot op heden voor ons nog steeds een fascinatie en je ziet ook in de media dat er nog steeds films over deze grote haai uitkomen. In onze categorie van Megalodon tanden boven de 150 euro, zien we meer tanden die een uitmuntend en groot fossilisatie proces hebben doorstaan en er weer prachtig zijn uitgekomen. We gaan in deze categorie dieper in op de Megalodon tanden met een prijs van boven de 150 euro.

Wat zijn nou kenmerken van Megalodon tanden boven de 150 euro?

Waarom zijn deze tanden zo speciaal? Wat is er zo anders aan deze tanden dan bijvoorbeeld aan de tanden in onze andere categorie: Megalodon tanden onder de 150 euro?

  • Het formaat: In deze categorie zul je vaker grotere en completere tanden tegenkomen. Hier vallen bijvoorbeeld ook de tanden van boven de 15 cm in.

  • De conditie: Deze tanden zijn bijna altijd in perfecte staat en hebben een goed onderhouden enamel en niet te vergeten scherpe randen.

  • Kleur zeldzaamheid: De tanden die wij in deze collectie hebben geplaatst kunnen zeldzamere kleuren bezitten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blauw, zwart en rood.

Wij investeren in kwaliteit en authenticiteit

Wij werken enkel samen met de beste duikers en gravers om de meest mooie tanden op een verantwoorde wijze uit de grond te halen. Deze leveranciers zitten dan ook zo lang in het vak dat het ons mogelijk stelt om een COA (Certificate of Authenticity) uit te schrijven.

De verhalen van de Megalodon tanden

Onze prachtige collectie Megalodon tanden zit vol met verhalen, ze vertellen ieder dan ook hun eigen verhaal. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de Megalodon tand uit een zeldzame vindplaats komt of een prachtige kleurencombinatie bezit. Maar het kan ook zo zijn dat de Megalodon tand een breuk heeft gehad. Dit kan zijn gebeurd door het miljoenen jaren oude fossilisatie proces. Maar het kan ook zijn dat deze tanden zijn afgebroken tijdens een gevecht of jacht.

Een prachtig cadeau of aandenken

Een Megalodon tand uit deze categorie zijn het perfecte geschenk voor de liefhebbers van fossielen en natuurlijke geschiedenis. Dit prachtige fossiel gaat generaties lang mee en kan zomaar de vonk zijn van iedere collectie.

Hoe verzorg en onderhoudt ik mijn Megalodon tand

Hoewel een Megalodon tand al miljoenen jaren in de oceaan heeft gelegen en vrijwel alles al heeft meegemaakt is het toch belangrijk om jouw Megalodon tand goed te verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet blootstellen aan directe zon, extreme temperaturen of natuurlijk bepaalde vormen van druk.

Conclusie

Wij van Megalodontand.nl zijn trots op onze diverse selectie Megalodon tanden die wij kunnen aanbieden aan eenieder met elk budget. Onze collectie van tanden boven de 150 euro spreekt tot de diepe waardering voor kwaliteit, uniciteit en de ongelooflijke geschiedenis van onze planeet.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »