Terug

Trilobieten (22)

Wij bieden een breed scala aan trilobieten van verschillende soorten en tijdperken van hoge kwaliteit. We bieden ook een veilige en betrouwbare manier om fossielen online te kopen, met uitstekende klantenservice en expertise.

Filters

Trilobieten

Introductie

Welkom bij Megalodontand.nl, dé plek voor liefhebbers van fossielen en prehistorische schatten. In deze categorie tekst willen we je graag alles vertellen over onze collectie trilobieten. Trilobieten waren ongeveer 500 miljoen jaar geleden één van de meest succesvolle levensvormen op aarde en zijn daarom enorm interessant voor zowel wetenschappers als verzamelaars.

Onze collectie

Bij Megalodontand.nl hebben we een ruime collectie trilobieten, variërend van de Reedops, Phacops, Hollardops, Cyphaspis, Drotops, tot de zeldzame Psychopyge. Deze zes soorten trilobieten zijn stuk voor stuk uniek en hebben elk hun eigen verhaal.

Reedops trilobieten

Reedops trilobieten zijn te vinden in het Siluur tijdperk, wat betekent dat deze fossielen ongeveer 430 miljoen jaar oud zijn. Deze trilobieten hebben een bijzonder uiterlijk met hun afgeplatte, ovale lichaam en hun opvallende ribbels. Bovendien hebben de Reedops trilobieten opvallende ogen die bestaan uit een groot aantal kleine lenzen.

Phacops trilobieten

Phacops trilobieten zijn een andere soort die te vinden zijn in het Siluur tijdperk. Deze trilobieten hebben een afgeronde kop en een langwerpig lichaam met duidelijke segmenten. Phacops trilobieten zijn bekend om hun prachtige ogen, die zijn opgebouwd uit vele kleine lenzen en een mozaïekpatroon vormen.

Hollardops trilobieten

Hollardops trilobieten behoren tot de oudste trilobieten die we kennen. Deze fossielen zijn ongeveer 500 miljoen jaar oud en stammen uit het Ordovicium tijdperk. Hollardops trilobieten hebben een langwerpig, ovaal lichaam met duidelijke segmenten. Hun ogen zijn groot en bolvormig en hebben een opvallend patroon van groeven en richels.

Cyphaspis trilobieten

Cyphaspis trilobieten zijn een andere bijzondere soort die we in onze collectie hebben. Deze fossielen dateren uit het Devoon tijdperk, wat betekent dat ze ongeveer 360 miljoen jaar oud zijn. Cyphaspis trilobieten hebben een langwerpig, driehoekig lichaam en een duidelijke scheiding tussen hun kop en hun lichaam.

Drotops trilobieten

Drotops trilobieten zijn te vinden in het Devoontijdperk en zijn ongeveer 380 miljoen jaar oud. Deze trilobieten hebben een langwerpig, ovaal lichaam met duidelijke segmenten en een grote, ronde kop. Hun ogen zijn groot en bolvormig, en hebben een opvallend patroon van richels en groeven.

Zeldzame Psychopyge trilobieten uit het Devoon tijdperk

Bij Megalodontand.nl hebben we een bijzondere collectie van zeldzame Psychopyge trilobieten uit het Devoon tijdperk. Deze fossielen zijn ongeveer 380 miljoen jaar oud en hebben een langwerpig lichaam met duidelijke segmenten en een opvallende, driehoekige kop. Hun kleine ogen hebben een patroon van groeven en richels wat hen uniek maakt. Psychopyge trilobieten zijn zeer zeldzaam en worden vaak gezocht door verzamelaars vanwege hun unieke uiterlijk.

Hoogwaardige trilobieten bij Megalodontand.nl

Bij Megalodontand.nl hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze trilobieten. Al onze fossielen zijn zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. We zijn er trots op dat we een breed scala aan trilobieten van verschillende soorten en tijdperken kunnen aanbieden.

Veilige en betrouwbare manier om fossielen te kopen

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een trilobiet, dan ben je bij Megalodontand.nl aan het juiste adres. We bieden een veilige en betrouwbare manier om fossielen online te kopen. Bovendien hebben we een uitstekende klantenservice die je graag helpt bij het vinden van de juiste trilobiet voor jouw collectie.

Neem contact op met onze experts

Als je meer wilt weten over trilobieten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen je graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij Megalodontand.nl, dé plek voor liefhebbers van fossielen en prehistorische schatten.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box