Terug

Trilobieten (12)

Wij bieden een breed scala aan trilobieten van verschillende soorten en tijdperken van hoge kwaliteit. We bieden ook een veilige en betrouwbare manier om fossielen online te kopen, met uitstekende klantenservice en expertise.

Filters

Trilobieten

Introductie

Welkom bij Megalodontand.nl, dé plek voor liefhebbers van fossielen en prehistorische schatten. In deze tekstcategorie vertellen wij u graag alles over onze collectie trilobieten. Trilobieten behoorden 500 miljoen jaar geleden tot de meest succesvolle dieren op aarde, waardoor ze interessant zijn voor wetenschappers en verzamelaars.

Onze collectie

Bij Megalodontand.nl hebben we een brede collectie trilobieten, variërend van de Reedops, Phacops, Hollardops, Cyphaspis, Drotops, tot de zeldzame Psychopyge. Elk van deze hieronder genoemde soorten trilobieten is uniek en heeft zijn eigen verhaal.

Reedops trilobieten

Reedops trilobieten komen voor in het Siluur, wat betekent dat deze fossielen ongeveer 430 miljoen jaar oud zijn. Deze trilobieten hebben een ongewoon uiterlijk met hun afgeplatte, ovale lichaam en kenmerkende ribbels. Bovendien hebben Reedops trilobieten kenmerkende ogen die bestaan uit een groot aantal kleine lenzen.

Phacops trilobieten

Phacops trilobieten zijn een andere soort die in het Siluur zijn gevonden. Deze trilobieten hebben een afgeronde kop en een langgerekt lichaam met duidelijke segmenten. Phacops trilobieten staan bekend om hun prachtige ogen, die uit vele kleine lenzen bestaan en een mozaïekpatroon vormen.

Hollardops trilobieten

Hollardops trilobieten behoren tot de oudst bekende trilobieten. De Hollardops zijn ongeveer 500 miljoen jaar oud en stammen uit het Ordovicium. Hollardops trilobieten hebben een langgerekt, ovaal lichaam met duidelijke segmenten. Hun ogen zijn groot en hebben een kenmerkend patroon van groeven en richels.

Cyphaspis trilobieten

Cyphaspis trilobieten zijn een andere ongewone soort die we in onze collectie hebben. De Cyphaspis stammen uit het Devoon, wat betekent dat ze 360 miljoen jaar oud zijn. Cyphaspis trilobieten hebben een langgerekt, driehoekig lichaam en een duidelijke scheiding tussen kop en lichaam.

Drotops trilobieten

Drotops trilobieten worden gevonden in het Debonetijdperk en zijn ongeveer 380 miljoen jaar oud. Deze trilobieten hebben een ovaal lichaam met duidelijke segmenten en een grote, ronde kop. Hun ogen zijn groot en hebben een patroon van richels en groeven.

Zeldzame Psychopyge trilobieten uit het Devoon tijdperk

Bij Megalodontand.nl hebben we een speciale collectie zeldzame Psychopyge trilobieten uit het Devoon tijdperk. Deze fossielen zijn ongeveer 380 miljoen jaar oud en hebben een langwerpig lichaam met duidelijke segmenten en een opvallende, driehoekige kop. Hun kleine ogen hebben een patroon van groeven en richels dat hen uniek maakt. Psychopyge trilobieten zijn zeer zeldzaam en worden vaak gezocht door verzamelaars vanwege hun unieke uiterlijk.

Hoogwaardige trilobieten bij Megalodontand.nl

Bij Megalodontand.nl hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze trilobieten. Al onze fossielen worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. We zijn er trots op dat we een breed scala aan trilobieten van verschillende soorten en tijdperken kunnen aanbieden.

Veilig en betrouwbaar fossielen kopen

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een trilobiet, dan ben je bij Megalodontand.nl aan het juiste adres. Wij bieden een veilige en betrouwbare manier om online fossielen te kopen. Bovendien hebben wij een uitstekende klantenservice die u graag helpt bij het vinden van de juiste trilobiet voor uw verzameling.

Neem contact op met onze experts

Als je meer wilt weten over trilobieten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op Megalodontand.nl, de place to be voor liefhebbers van fossielen en prehistorische schatten.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »