Terug

Bijna complete tanden (16)

In deze categorie vind je de bijna complete Megalodon tanden (90% compleet). Deze tanden zijn nét niet goed genoeg voor onze exclusieve, complete tanden - maar perfect om voor een zachte prijs de hobby te beginnen.

Filters

Bijna complete tanden

De onbetwiste heerser van de oceaan, de Megalodon

De Megalodon is ongetwijfeld de heerser van de oude oceanen. De Megalodon stond er om bekend alles te eten wat voor zijn neus kwam en was meedogenloos in zijn manieren van jagen. Tijdens deze jachten ging het er ontzettend ruw aan toe en viel er bij de Megalodon wel eens een tand uit of brak af. Deze worden dan door hedendaagse onderzoekers gevonden en bestudeerd. Hieruit halen ze waardevolle informatie en maken ze schattingen zoals bijvoorbeeld: de Megalodon zou een lengte kunnen bereiken van 18 meter en een gewicht van 40.000 tot 60.000 kilo. Dat is best wel een forse haai als je er zo over nadenkt.

Bijna complete megalodon tanden (90% compleet)

Zoals we hierboven al vermeldt hebben waren de jachten van de Megalodon meedogenloos. Daarbij ging nog wel eens één tand verloren of brak er één af. Dit wil echter niet zeggen dat de tanden niets meer waard zijn. Ze vertellen ieder hun eigen verhaal. Misschien was de Megalodon wel in gevecht met de Leviathan of brak hij een tand af tijdens een jacht op een grote prooi. Hoewel de tand dus is afgebroken heeft hij toch nog zijn eigen verhaal. En wie weet, je krijgt hem in je collectie en er komt ooit meer informatie vrij over de tandbreuk en kun jij het verhaal verder vertellen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »