Terug

Echtheid Megalodon tanden

Als je een Megalodon tand koopt, ongeacht de prijs, wil je natuurlijk zeker weten dat deze echt is. Gelukkig kun je bij ons terecht voor scherp geprijsde Megalodon tanden waarbij de echtheid gegarandeerd is. Hieronder leggen wij kort uit hoe wij die garantie kunnen bieden. 

Zéér selectieve inkoop 

Elke Megalodon tand in onze winkel is echt, authentiek en uniek. We doen er alles aan om onze tanden op een zo ethisch en duurzaam mogelijke manier te verkrijgen. Dit houdt in dat we ons houden aan de lokale mijnbouw- en erfgoedwetten over de hele wereld. Wij weten dat elk van onze items uiteindelijk zal eindigen als een belangrijk onderdeel van iemands collectie, dat is waarom we ervoor zorgen dat we met de hand selecteren naar enkel hoge kwaliteit items om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldig exemplaar krijgt. Elk item in onze winkel is persoonlijk geïnspecteerd door een lid van ons team. In de loop der jaren hebben wij een wereldwijd netwerk van deskundigen en bronnen opgebouwd om ervoor te zorgen dat alles wat wij aanbieden een echt stukje geschiedenis is. Zodra een Megalodon tand bij onze experts aankomt, ondergaat het een nauwgezette inspectie om de authenticiteit ervan te verifiëren zo kunnen wij ervoor zorgen dat het voldoet aan onze normen voor de collectie. Wij kopen onze tanden rechtstreeks bij de duiker en of graver en wij zien het gehele proces van vondst tot verkoop. Daarnaast voeren wij zelf ook nog een inspectie uit om er zeker van te zijn dat alles klopt alvorens wij de tand aanbieden in onze webshop.

Wanneer je een tand koopt bij Megalodontand.nl, sluit je jezelf aan bij een wereldwijde gemeenschap van liefhebbers van wetenschap en geschiedenis. Toen we begonnen met Megalodontand.nl, was dat vanwege alle liefde voor het machtige dier en we zijn nooit vergeten hoe belangrijk elke nieuwe verzamelaar is voor onze reis van het delen van de geschiedenis.

Certificate of Authenticity (COA)

Wij bieden een COA (certificaat van echtheid) aan binnen onze webshop. Deze certificaat wordt door ons en onze leveranciers uitgegeven en ondertekend. Op dat certificaat staan alle gegevens over de Megalodon tand die jij koopt. Op die manier kun jij er zeker van zijn dat élke Megalodon tand die je bij ons koopt, met zekerheid echt / authentiek is. 

  • BELANGRIJK: bij een aankoop Megalodon tand ontvang je automatisch van ons een COA (certificaat van echtheid).

Mocht je alsnog vragen hebben over de echtheid van de Megalodon tanden, dan kun je ons natuurlijk contacteren. Wij helpen je graag verder. 

Bij onze webshop hanteren wij een niet goed = geld terug policy

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »