Terug

Megalodon tanden nú met korting: pak je kans. (3)

Op zoek naar een Megalodon tand, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Bekijk dan hier al onze Megalodon tanden die met korting worden aangeboden.

Filters

Megalodon tanden nú met korting: pak je kans.

De keizers van de oceaan, de Megalodon

De Megalodon wordt vaak gezien als de keizer of misschien zelfs de menace van de oceanen van de oude wereld. De Megalodon was een zeer beruchte haaiensoort in het algehele dierenrijk. De Megalodon vrat alles wat deze voor de neus kreeg. De Megalodon leek daarnaast ook ontzettend onverzadigbaar, dit is echter niet direct het geval. Volgens wetenschappers kon de Megalodon namelijk makkelijk tussen de 40.000 en 60.000 kilo wegen en 18 meter lang worden. Om dit gevaarte te onderhouden had deze natuurlijk veel voedsel nodig. Overigens met deze afmetingen was de Megalodon geen prooi voor wie dan ook. De Megalodon stond namelijk bovenin de top van de oceanische voedselketen.

Sale (aanbieding)

De Megalodon, de haaiensoort staat bekend om zijn grote en vele tanden. Deze tanden worden natuurlijk wereldwijd door vele enthousiaste verzamelaars gekocht, welke een liefde hebben voor de fossielen en de oude wereld. Wat past er nou beter bij dan een prachtige collectie aan tanden. Een pronkstuk van een eens zo grote haaiensoort in jouw collectie. Nou heeft Megalodontand.nl aan iedereen gedacht die graag een fossielen collectie wil aanleggen. Daarom hebben wij de sale pagina gecreëerd. Wij willen namelijk onze liefde voor de fossielen, de hobby en het verhaal achter deze tanden delen met iedereen.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »